Hei maata omistava luomalainen!

Olet varmaan tietoinen, että Liikennevirasto hakee Maanmittauslaitokselta tietoimituksessa Luomankujan sulkemista. Asiasta pidettiin yksityistietoimituksen ensimmäinen kokous 29.3.2017. Se oli epäselvyyksistä johtuen vain informoiva, ei päätöksiä tekevä. Kokouksen pöytäkirja on ohessa.
Nyt pyydän kaikkia luomalaisia maanomistajia/kiinteistönomistajia, jotka haluavat lausua asiassa mielipiteensä olemaan aktiivinen ja tekemään niin. Aivan erityisesti ne maan/kiinteistönomistajat, joilla on oikeuksia yhteisiin vesialueisiin Vitträskjärvellä ja/tai Luomanlahdella/Espoonlahdella. Teillä on todennäköisesti myös tieoikeus Luomankujaan. Ihan varma en ole tästä asiasta, mutta nyt tarvitaan joukkovoimaa vastustamaan Luomankujan sulkemista. Ole siis aktiivinen ja lähetä perusteltu kannanottosi siihen, miksi et luomalaisena halua, että Luomankuja suljetaan. Lähetä se 19.6.2017 mennessä osoitteeseen:

Maanmittauslaitos
Mikael Still
Kalevankatu 4
08100 LOHJA
mikael.still@maanmittauslaitos.fi

Huomaa myös, että liikennevirasto haluaa sulkea Luomankujan ”yleisen edun” nimissä. Sillä se tarkoittaa liikenneturvallisuutta ja sitä, että Luoman seisake on suljettu. Tasoristeyksestä ei tiedossani ole onnettomuuksia (kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui laiturialueella) ja seisakkeen toiminta on lakkautettu toistaiseksi.